Petiţia împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali

Iunie 10, 2008

In aproximativ doua luni, Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei vrea sa ia in discutie o rezolutie prin care statele membre ale U.E. ar putea fi obligate sa legalizeze casatoriile intre homosexuali.
Alianta Familiilor din Romania a initiat o actiune civica de colectare de semnaturi impotriva acestei rezolutii. Semnaturile vor fi depuse la registratura Comisiei Europene, impreuna cu o Nota de Protest.
Petitia online poate fi citita si semnata aici
Sub textul bilingv se afla linkul pentru semnaturi. Semnatarii primesc un email in care li se solicita confirmarea semnaturii, prin accesarea unui link. Fara aceasta confirmare, semnatura nu este valabila. De aceea, semnatarii trebuie sa verifice primirea emailului pentru confirmare, care poate intra si in folderul Bulk (pentru utilizatorii de Yahoo! Mail).

Dincolo de acest anunţ preluat de la Claudiu Târziu , aş vrea să-mi motivez susţinerea unei astfel de iniţiative. Nu am nimic împotriva homosexualilor, am multe împotriva căsătoriilor între ei. Primul motiv, eterna dispariţie a speciei. Şi aşa românii sunt din ce în ce mai puţini, odată cu „reînnoirea mentalităţii” şi practica avorturilor la nivel macro. Homosexualii au parte de o publicitate extrem de pozitivă, în numele toleranţei, deci din ce în ce mai mulţi oameni aleg să devină homosexuali doar pentru că e la modă. Al doilea motiv, mai legat de viaţa de zi cu zi, îl reprezintă doi copii: un băiat de 14 ani care a fost obligat de un coleg de clasă să facă sex oral cu el – colegul e un homosexual precoce – şi care acum este în pragul nebuniei (nu mai merge la şcoală, nu mai suportă să i se facă semnul crucii, nu mai ascultă de nimeni, şi când iese cu câinele la plimbare, iese în pijamale şi uită să se întoarcă acasă), şi o fetiţă de 8 ani a cărei mamă este lesbiană şi care trăieşte cu „partenera” ei; fetiţa nu mai poate merge la şcoală, pentru că copiii o resping – şi nu din vina ei, nici din vina lor, nici din vina părinţilor lor, ci datorită faptului că deocamdată, societatea noastră nu acceptă asta drept normalitate. Atunci când i-am spus asta unui cunoscut, mi-a răspuns că îi e teamă că Uniunea Europeană ne va obliga să legalizăm căsătoriile între homosexuali. Iată că „profeţia” s-a împlinit mai curând decât aşteptam. Aşa că, semnaţi! Pentru copiii noştri!

Un răspuns to “Petiţia împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali”

  1. eugen said

    nu sunt de acord cu casatoriile intre homosexuali

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: