La mulţi ani, părinte Adrian!

Noiembrie 16, 2008

Am aflat că părintele Adrian Făgeţeanu împlineşte azi 96 de ani. Singura dată când am fost la dânsul, acum un an, când încă era la Locurele, ne-a vorbit despre vremuri rele. Ne-a spus că am venit la locuri rele, dar că el vrea să vorbim despre vremuri rele. Ne-a spus că putem lupta numai cu rugăciunea, pentru tot poporul, şi că cele mai cuprinzătoare sunt rugăciunile pentru toţi, ca „Mântuieşte Doamne” şi „Tatăl nostru”. Că indiferent cât de bolnavi, obosiţi sau pur şi simplu neputincioşi am fi, ne putem ruga. Nu putem sta indiferenţi. Să ne pese de ceilalţi. De ai noştri. Să nu-i lăsăm să fie din cei ce se vor lăsa în durere şi în chin.

Aşa cum părintele Adrian trece, de 96 de ani, prin locuri rele şi prin vremuri rele, cu demnitate, umor, informaţie, nădejde neclătinată şi dragoste, aşa să ne învrednicească şi pe noi Dumnezeu să trecem! Să ne trăiţi, preacuvioase!

Anunțuri

4 răspunsuri to “La mulţi ani, părinte Adrian!”

  1. cristina catrina said

    sa ne mai traiasca cativa ani caci nu prea mai avem sfatuitori,pentru noi astia mai infometati de cuvintele scripturii!Intru multi ani, Parinte!!!!!

  2. adr said

    Adrian from Calgary…LA MULTI ANI CU SANATATE,PARINTE ADRIAN,,,SLAVA LUI DUMNEZEU,,,SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU CA EXISTATI,,,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: