Gabriel

ianuarie 13, 2009

Dragi prieteni,

Un copilas de 3 luni are nevoie urgenta de ajutor, asa ca imi permit sa fac un apel personal catre voi.

Gabriel s-a nascut cu atrezie de esofag, avand ca malformatie asociata atrezia de duoden. Este spitalizat tot in Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti. A fost operat de 2 ori dupa nastere in incercarea de a ii repara atrezia de esofag si atrezia duodenala. In cele din urma, nereusind repararea atreziei de esofag (unirea capetelor acestuia), in cadrul unei a treia operatii, i-a fost facuta o esofagostomie cervicala si gastrostomie.

Dupa o vreme, a putut fi transferat in sectia de Pediatrie a aceluiasi spital, unde a stat aproximativ o luna cu mamica. Nu a putut fi externat deoarece starea lui nu era foarte buna si s-a preferat pastrarea lui acolo pentru urmarire. Dupa aceasta luna mai fericita, Gabriel a facut stenoza duodenala (locul operatiei de unire a duodenului s-a strans) si a trebuit reoperat, in data de 14 Noiembrie. Dupa aceasta operatie, Gabriel nu a reusit sa isi mai revina. A facut septicemie iar starea lui s-a deteriorat din ce in ce mai mult. A avut un stop cardio-respirator, necesitand reanimare, a facut convulsii, este ventilat artificial si nu poate fi stabilizat. Incepand de ieri, Gabriel primeste si stimulente cardiace, deoarece a inceput sa ii cedeze inima.

Starea lui Gabriel este acum critica, el necesita un transfer in strainatate in regim de urgenta. Acest transfer se poate realiza cu avion medical dedicat. In Germania este asteptat in Clinica din Karlsruhe, unde tratamentul sau a fost estimat la aproximativ 20.000 EUR. La acesti bani se adauga si costul transportului medical, in valoare de 14.000 EUR. Compania de transport medical, German Air Rescue, cunoaste cazul si poate face oricand transferul. Dar conditia lor este ca banii sa fie virati in cont inainte de realizarea acestuia.

Gabriel inca mai poate fi salvat. Dar are nevoie de bani, de care parintii lui nu dispun. Cu cat se asteapta mai mult realizarea acestui transfer, cu atat consecintele pot fi mai grave.

Poze si raportul medical il puteti gasi pe site-ul lui, http://gabriel.seek-on.com . Tot acolo gasiti si emisiunile difuzate despre Gabriel de Kanal D si Acasa TV.

Conturile deschise pentru a-l ajuta pe Gabriel sa stranga banii necesari plecarii sunt:

Pentru RON: RO23BRDE410SV01032404100
BANCA BRD SUCURSALA ACADEMIE BUCURESTI

Pentru EUR: RO37BRDE441SV36355474410
BANCA BRD SUCURSALA GRANITUL BUCURESTI
ADRESA: SOS PANTELIMON NR 359BL B2 PARTER SECTOR 2 BUCURESTI
COD SWIFT: RDEROBU

Titular NITU ANISOARA

Teledon
Numere de telefon apelabile doar din reteaua Romtelecom
0900900203 pentru a dona 3 euro
0900900205 pentru a dona 5 euro

Mama lui Gabriel poate fi contactata la telefon (0766) 109629.

Pana acum s-au strans abia 4.000 EUR din cei 34.000 EUR necesari. Mai e mult si nu se stie cat va mai rezista Gabriel. Daca doriti, puteti trimite acest mesaj mai departe, scopul este sa afle cat mai multa lume in timp cat mai scurt. Aceasta este o situatie cu adevarat urgenta si putem incerca sa salvam o viata.

Va multumesc mult, in numele parintilor lui Gabriel!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: