Cocktail de pus suflete pe foc

Ianuarie 29, 2009

Amorţită de ploaia care pare să nu se oprească şi fără energii artistice, m-am pus pe citit. De două săptămâni îmi prepar un cocktail care să toarne foc în suflet. Focul a fost turnat sâmbătă, când am primit dezlegare la împărtăşit, acum mă străduiesc să îl ţin aprins. Aşadar, pentru cei ce caută jar, dau amestecul mai jos:

Aniţa Nandriş – Cudla „Amintiri din viaţă – 20 de ani în Siberia”, Humanitas (de citit într-o după-amiază, pentru că nefiind lăsabilă din mână, nu se poate în două)

Viaţa Părintelui Gheorghe Calciu, Christiana (ca să ne dăm seama ce mult mai avem până la dragoste, cu d mic sau mare, după preferinţă)

Arhim. Spiridon – Duhovnicul închisorilor, Cathisma (pentru cel ce se pocăieşte nu se poate să nu fie iertare şi sufletul să nu fie plin ochi de dragoste şi de rugăciune, durerile dispărânde)

şi urmează…

Valeriu Anania – Memorii, Polirom (se pare că nu se poate lăsa, datorită fascinaţiei exercitate de un personaj puternic şi talentului său scriitoricesc, o să vă confirm când îi vine rândul)

Asta e. O să-mi spuneţi voi cât jar şi câtă bucurie aţi găsit în ele, pentru că în culmea durerilor mereu ne întâlnim cu pacea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: