Plin

mai 16, 2011

Ieri a fost o zi incredibilă. Am fost înconjurată de oameni superbi, pe care îi iubesc și îi ignor mult prea des. Acasă a fost liniște – deși era foarte cald, nici urmă de manele pe după blocuri, și un aer de vacanță și de tihnă.

Am primit o cantitate imensă de ghivece, toate cu flori albe, exact ce-mi doream, fără să fi vorbit dinainte cu cei care mi le-au adus. Dimineață, un buchet care conținea o hortensie, bogată și generoasă. O icoană cu Sfânta Familie și alta cu Sfântul Nectarie (deși în casa părinților mei am două cu Sfântul Nectarie, nu m-am îndurat să iau niciuna de acolo, și iată că Sfântul tot a venit la mine). O cană de ceai, alb cu negru, perfectă pentru setul meu de ceai, care e alb cu negru. Un ceai special. Bomboane. Dar mai ales, L-am primit pe Hristos și copleșitor de multă dragoste. Acum, aici, e foarte plin și mângâietor.

Reclame

3 răspunsuri to “Plin”

  1. Ina said

    La multi ani. Doamne ajuta

  2. gabriela said

    Ti-am simtit si eu ‘plinul’, ma bucur pentru tine din toata inima. Doamne ajuta! La mai multa Iubire,la mai multa Pace si Bucurie intru Lumina Lina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: